Nyheter från SDF

Under vecka 30 bjöds det på SM-vecka i ponnydressyr hos Grevagårdens Ryttarförening med bland annat individuella SM, Mats Mellberg Cup och Ride & Learn.

Sommartider på kansliet

(2021-07-12 11:18)
Kansliet kommer att ha semesterstängt från och med fredag 16 juli och öppnar igen 9 augusti. Vi kollar av mail och telefon med jämna mellanrum under dessa veckor.

Nu är zonindelningar och arrangörerna för höstens division 2-serier klara. Anmälan till division 1 hoppning ponny är fortfarande öppen.

Uppdaterad information 30 juni: Lättade restriktioner för tävling. Gällande råd och restriktioner kring covid-19 påverkar ridsporten.

Höstens propositioner

(2021-06-21 11:10)
Arrangörer som vill ha sina propositioner godkända innan semestern måste skicka dem för granskning senast måndag den 5 juli.

Ridskolor - Save the date. I höst kommer vi att genomföra våra populära ridskole-DM i hoppning och dressyr hos Vetlandaortens Ryttarförening.

FULK 2021

(2021-05-31 14:35)
Ridsporten är unik för unga ledare. Förberedande ungdomsledarkurs vänder sig till dig som vill få en introduktion i rollen som ledare i din förening.

Digital basutbildning HT21

(2021-05-27 09:37)
Smålands Ridsportförbund bjuder in till en utbildning som ger alla ledare en god grund, möjlighet till utveckling och en trygghet i sitt uppdrag inom ridsporten

Webbinarie: Trygg idrott

(2021-05-20 16:00)
Smålands Ridsportförbund presenterar ett webbinarie om trygg idrott. Alla ska känna sig trygga i sin idrott och kunna ägna sig åt sitt intresse utan att känna oro.

Smålands Ridsportförbund bjuder in till en digital utbildning på temat föreningsutveckling.

Smålands Ridsportförbund bjuder in till en utbildning för nya provledare i Grönt kort. Som provledare verkar av föreningen utsedd person, vilken ska ha stor erfarenhet från tävlingsverksamhet.

Webbinarie: Miljöarbete

(2021-04-12 16:00)
Smålands Ridsportförbund presenterat ett webbinarie med fokus på hållbarhet, miljöarbete, gödselhantering och LOVA-stöd.

Smålands Ridsportförbund presenterar en digital clinic på temat löshoppning under ledning av moderator Stefan Fur och expert Lasse Berglund.

Jennie är Årets eldsjäl

(2021-02-22 10:15)
Jennie Norström har utsetts till Årets småländska eldsjäl. Hon nominerades av sin förening Gamleby Ridklubb och utsågs sedan av juryn till Årets småländska eldsjäl.

Ölmstad är årets US

(2021-01-04 12:30)
Distriktets Ungdomssektion, DUS har nu utsett årets ungdomssektion i Småland 2020. Årets ungdomssektion kommer från Ölmstad Rid- och Körsällskap.

Glad sommar!
Höstterminen startar vecka 34. Varmt välkommen tillbaka då, och njut av sommar och semester tills dess!

På lördagar klockan 16:00 välkomnar vi alla barn som är ridsugna. Drop-in, 40:- (kontant) för ca 15 minuters ridning på snälla hästar med ledare. Självklart under Coronasäkra former.

Är ni en grupp vänner eller arbetskollegor (minst 5 pers) som är sugna på att rida drop-in? Då finns det möjlighet på onsdagar mellan 20:00-21:00! Vid enstaka anmälningar försöker vi istället i mån av plats och kunskapsnivå låta drop-in-ryttare rida med på lektion, onsdagar 19:00-20:00 eller torsdagar 19:00-20:00. För att du ska kunna rida drop-in vill vi helst att du ska kunna skritta, trava och galoppera själv. Välkommen att höra av dig till Hans om det låter intressant, 070-357 57 70!

E-post: info@fridhemsridklub...