Nyheter från SDF

Uppdaterad information 4 juni: Max 8-rekommendationen hävs. Gällande råd och restriktioner kring covid-19 påverkar ridsporten.

FULK 2021

(2021-05-31 14:35)
Ridsporten är unik genom alla sina unga ledare. Den förberedande ungdomsledarkursen är en ledarutbildning som vänder sig till dig som vill få en introduktion om rollen som aktiv ledare i din förenings verksamhet.

Digital basutbildning HT21

(2021-05-27 09:37)
Smålands Ridsportförbund bjuder in till en utbildning som ger alla ledare en god grund, möjlighet till utveckling och en trygghet i sitt uppdrag inom ridsporten

Webbinarie: Trygg idrott

(2021-05-20 16:00)
Smålands Ridsportförbund presenterar ett webbinarie om trygg idrott. Alla ska känna sig trygga i sin idrott och kunna ägna sig åt sitt intresse utan att känna oro.

Smålands Ridsportförbund bjuder in till en digital utbildning på temat föreningsutveckling.

Smålands Ridsportförbund bjuder in till en utbildning för nya provledare i Grönt kort. Som provledare verkar av föreningen utsedd person, vilken ska ha stor erfarenhet från tävlingsverksamhet.

Webbinarie: Miljöarbete

(2021-04-12 16:00)
Smålands Ridsportförbund presenterat ett webbinarie med fokus på hållbarhet, miljöarbete, gödselhantering och LOVA-stöd.

Nu är det dags att anmäla lag till de serier som går under hösten 2021. Sista anmälningsdag till div 2-serierna är 1 juni och till div 1 15 augusti.

Smålands Ridsportförbund presenterar en digital clinic på temat löshoppning under ledning av moderator Stefan Fur och expert Lasse Berglund.

Jennie är Årets eldsjäl

(2021-02-22 10:15)
Jennie Norström har utsetts till Årets småländska eldsjäl. Hon nominerades av sin förening Gamleby Ridklubb och utsågs sedan av juryn till Årets småländska eldsjäl.

Ölmstad är årets US

(2021-01-04 12:30)
Distriktets Ungdomssektion, DUS har nu utsett årets ungdomssektion i Småland 2020. Årets ungdomssektion kommer från Ölmstad Rid- och Körsällskap.

Distriktets ungdomssektion, DUS har nu utsett årets ungdomsledare i Småland 2020. Årets ungdomsledare är Ella Hjortskull från Åseda Ryttarförening.

Under vecka 44 bjöds det på SM-vecka i ponnydressyr hos Helsingborgs Fältrittklubb med bland annat lag-SM, ungponny-SM och individuella SM.

Vi i stallet 2020

(2020-10-31 17:20)
Den 31 oktober arrangerade Distriktets ungdomssektion, DUS distriktsfinalen av Vi i stallet, teoritävlingen som handlar om hästar.

Den 25 oktober arrangerades ridskole-DM i hoppning på Vetlandaortens Ryttarförenings anläggning. DM:et genomfördes i samarbete med Agria Djurförsäkring Häst.

Terminsinfo!
Sista datum för Ridlekis och Knatteridning för terminen är lördag 29/5, och för ridlektioner fredag 18/6. Höstterminen startar vecka 34.

På lördagar klockan 16:00 välkomnar vi alla barn som är ridsugna. Drop-in, 40:- (kontant) för ca 15 minuters ridning på snälla hästar med ledare. Självklart under Coronasäkra former.

Är ni en grupp vänner eller arbetskollegor (minst 5 pers) som är sugna på att rida drop-in? Då finns det möjlighet på onsdagar mellan 20:00-21:00! Vid enstaka anmälningar försöker vi istället i mån av plats och kunskapsnivå låta drop-in-ryttare rida med på lektion, onsdagar 19:00-20:00 eller torsdagar 19:00-20:00. För att du ska kunna rida drop-in vill vi helst att du ska kunna skritta, trava och galoppera själv. Välkommen att höra av dig till Hans om det låter intressant, 070-357 57 70!

E-post: info@fridhemsridklub...