Hoppa till sidans innehåll

Personal/Instruktörer


RIDSKOLECHEF:

Hans Bebrell, född 1949 i Tranås. Jobbar 100%.

Hans äger gården Fridhem och har varit med från bildandet av föreningen. Han började rida vid 9 års ålder och blev i ungdomsåren utbildad ungdomsledare och har sedan dess varit engagerad på olika sätt i ridverksamheten.
Hans har gått biträdande ridinstruktörsutbildning samt privat utbildning till instruktör och är även utbildad hoppdomare.
Under många år tävlade han i de högre klasserna med sina hästar Apple Jack och Remus i både dressyr och hoppning.
Hans ansvar för ridklubbens hästar samt sköter det dagliga som mathållning, mockning, utsläpp, tävlingsverksamhet och upplägg av ridlektionerna. Han har flera lektioner i veckan.

 

STALLPERSONAL:

Boodee Bebrell

 

INSTRUKTÖRER:

Lena Larsson, född 1943. 0703734663

Lena har flera barn- och ungdomslektion i veckan samt ridlekis och knatteridningen tillsammans med Maria Jacobsson. Var med vid bildandet av föreningen och har sedan starten haft 2-3 lektioner i veckan.

Maria Brink, född 1974. 0703542837

Maria har två lektioner i veckan, samt ridlekis och knatteridningen tillsammans med Lena. Maria har haft lektioner sedan 2001 då hon flyttade hem till Tranås igen. Hon har ridit sedan 4 års ålder, och äger 3 hästar i stallet.

Cecilia Henningsson, född 1972

Cissi har hand om handikappridningen tillsammans med Britt Jöhnson och nybörjar gruppen för vuxna. Kom till Fridhems Ridklubb 2005, och har ridit sedan hon var barn. Är ägare till en häst i Fridhem.

Julia Saviola, född 2002. 

Julia är utbildad ungdomsledare och har hand om en av tisdagsgrupperna för barn tillsammans med Lovisa.

Hanna Borg

Thure Wikström

Lovisa Wrigell

Uppdaterad: 18 JAN 2018 12:49 Skribent: Anna Ljungqvist

Ny ridavgift från 1 oktober! 
Fr.o.m 1 oktober (kom ihåg att ridavgiften betalas i förskott för kommande månad) har vi nya ridavgifter. Läs mer här:
https://bit.ly/2ZszULC

Knatteridning!
På lördagar klockan 16:00 välkomnar vi alla barn som är ridsugna. Drop-in, 40:- (kontant) för ca 15 minuters ridning på snälla hästar med ledare.

Drop-In!
Onsdagar 20:00-21:00 kör vi vår populära drop-in-ridning, minst 5 anmälda krävs. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på onsdag 19-20 eller torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!

Fler engagerade!
Vi behöver bli fler engagerade i klubben. Är du intresserad av att hjälpa till med exempelvis kiosken eller vid tävlingar? Alla insatser är värdefulla, stora som små. Välkommen att höra av dig via mail eller telefon!  

 


  Fridhems Ridklubb på Facebook

 

Postadress:
Fridhems RK Tranås - Ridsport
Fridhem 6
57393 Tranås

Kontakt:
Tel: 0703575770
E-post: This is a mailto link

Se all info