Hoppa till sidans innehåll

Raki


Raki

Kön: Valack

Född: 2014 

e: Everdale eu: Gamza

Ras: Svenskt varmblod

Ägare: Familjen Karlsson 

Raki har vuxit och blivit en fin 2 åring, han håller precis på att ridas in och till våren när han fyllt 3 år ska han visas upp för 3 års test. Mamma är Gamza som står i stallet och Raki är född i Fridhem. Raki är väldigt snäll och är mycket lättlärd, han är även eftertänksam och klok.

Uppdaterad: 02 OKT 2017 13:09
Skribent: Anna Ljungquist

Arbetsdag! 
Lördag 29 september är det dags för arbetsdag i Fridhem. Alla är välkomna att hjälpa till, men obligatoriskt för skoningsryttare och hästägare. Vi hjälps åt och fixar i ordning det som behövs, och så fikar vi såklart! Skriv upp er på lapp i stallet.  

Knatteridning!
På lördagar klockan 16:00 välkomnar vi alla barn som är ridsugna. Drop-in, 40:- för ca 15 minuters ridning på snälla hästar med ledare.  

Drop-In!
Onsdag 12 september startar vi vår drop-in för höstterminen, 20:00-21:00. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!

Fler engagerade!
Vi behöver bli fler engagerade i klubben. Är du intresserad av att hjälpa till med exempelvis kiosken eller vid tävlingar? Alla insatser är värdefulla, stora som små. Välkommen att höra av dig via mail eller telefon!  

 


  Fridhems Ridklubb på Facebook

Postadress:
Fridhems RK Tranås - Ridsport
Fridhem 6
57393 Tranås

Kontakt:
Tel: 070-3575770
E-post: This is a mailto link

Se all info