Raki

e: Everdale   ue: Gamza

Ras: Svenskt varmblod

Ägare: Familjen Karlsson

Raki har nu vuxit till sig och blivit en riktigt ståtlig häst! Mamma är Gamza som står i stallet och Raki är född i Fridhem. Raki är väldigt snäll och mycket lättlärd, han är även eftertänksam och klok.

Uppdaterad: 02 OKT 2017 13:09 Skribent: Anna Ljungquist

Onsdagar 20:00-21:00 kör vi vår populära drop-in-ridning, minst 5 anmälda krävs. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på onsdag 19-20 eller torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!