Raki

e: Everdale eu: Gamza

Ras: Svenskt varmblod

Ägare: Familjen Karlsson

Raki har vuxit och blivit en fin 2 åring, han håller precis på att ridas in och till våren när han fyllt 3 år ska han visas upp för 3 års test. Mamma är Gamza som står i stallet och Raki är född i Fridhem. Raki är väldigt snäll och är mycket lättlärd, han är även eftertänksam och klok.

Uppdaterad: 02 OKT 2017 13:09
Skribent: Anna Ljungquist

Glad sommar!
Nu tar vi sommarledigt i Fridhem. Vecka 28-31 kommer anläggningen vara helt stängt. Vecka 32 öppnar vi igen, och vecka 34 börjar lektionsverksamheten.

Ny dag och tid för vår populära drop-in-ridning är nu onsdagar 20-21. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!