Philippa

e: .Ismo kry  ue: Parona

Ras: Fjordhäst

Ägare: Familjen Soleskog

Philippa är en stabil och trygg fjordhäst som är välutbildad inom dressyr och som har ett SM brons i bruksridning. Philippa har också varit ett bra avelssto och har flera framgångsrika avkommor.

Uppdaterad: 31 JAN 2018 22:05 Skribent: Anna Ljungquist

Onsdagar 20:00-21:00 kör vi vår populära drop-in-ridning, minst 5 anmälda krävs. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på onsdag 19-20 eller torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!