Hoppa till sidans innehåll

Miramis


178

Kön: Valack

Född: 1999

e: okänd ue: okänd

Ras: Blandras

Ägare: Leif Engborg

Miramis är en häst med stor personlighet! En rolig kille som lärt sig mycket de senaste åren. Han jobbar på fint i både hoppning och dressyren. Ute i skogen är hans favorit plats, men även mysa i boxen är på Miramis favoritlista. 

Uppdaterad: 02 OKT 2017 12:46
Skribent: Emelie Rosenlöv

Arbetsdag! 
Lördag 29 september är det dags för arbetsdag i Fridhem. Alla är välkomna att hjälpa till, men obligatoriskt för skoningsryttare och hästägare. Vi hjälps åt och fixar i ordning det som behövs, och så fikar vi såklart! Skriv upp er på lapp i stallet.  

Knatteridning!
På lördagar klockan 16:00 välkomnar vi alla barn som är ridsugna. Drop-in, 40:- för ca 15 minuters ridning på snälla hästar med ledare.  

Drop-In!
Onsdag 12 september startar vi vår drop-in för höstterminen, 20:00-21:00. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!

Fler engagerade!
Vi behöver bli fler engagerade i klubben. Är du intresserad av att hjälpa till med exempelvis kiosken eller vid tävlingar? Alla insatser är värdefulla, stora som små. Välkommen att höra av dig via mail eller telefon!  

 


  Fridhems Ridklubb på Facebook

Postadress:
Fridhems RK Tranås - Ridsport
Fridhem 6
57393 Tranås

Kontakt:
Tel: 070-3575770
E-post: This is a mailto link

Se all info