Milla

Ras: Svensk varmblodig ridhäst

Ägare: Emelie Rosenlöw

Skoningsryttare: Vera Hultman

Milla kom i Emelies ägo våren 2011 och har innan dess gått många starter i fälttävlan. Nu tävlar de lokala tävlingar i mestadels dressyr men även i hoppning och har verklingen funnit varandra. Milla är en pigg dam som älskar att få hoppa och rida ut i skogen men jobbar även flitigt i dressyren. En supersnäll häst vid all hantering och gör allt för ryttaren.

Uppdaterad: 03 OKT 2017 12:52 Skribent: Anna Ljungqvist

Dags för en ny termin!
V.34 startar vi upp igen och vi hälsar alla välkomna till en ny lärorik termin.
Har du inte hört ifrån oss så är det samma tider och grupper som tidigare som gäller. I mitten av september planerar vi att starta en ny grupp för vuxna nybörjare/mindre vana. Vi har även lite ströplatser kvar i olika grupper med start v.34, så slå en signal till Hans om du vill veta mer - 070-357 57 70!

Onsdagar 20:00-21:00 kör vi vår populära drop-in-ridning. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på onsdag 19-20 eller torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!