Milla

Ras: Svensk varmblodig ridhäst

Ägare: Emelie Rosenlöw

Skoningsryttare: Vera Hultman

Milla kom i Emelies ägo våren 2011 och har innan dess gått många starter i fälttävlan. Nu tävlar de lokala tävlingar i mestadels dressyr men även i hoppning och har verklingen funnit varandra. Milla är en pigg dam som älskar att få hoppa och rida ut i skogen men jobbar även flitigt i dressyren. En supersnäll häst vid all hantering och gör allt för ryttaren.

Uppdaterad: 03 OKT 2017 12:52
Skribent: Anna Ljungqvist

Ny dag och tid för vår populära drop-in-ridning är nu onsdagar 20-21. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!