Sindarve "Hilding"

e: Ringo 184 ue: Sindarve Hilda

Ras: Fjordhäst

Ägare: Fridhems Ridklubb

Hilding är född på Sindarve fjordstuteri på Gotland.och är en riktig klippa. Trygg och snäll och kan ridas av alla. Han är också riktigt snäll att pyssla med och är perfekt som handikapphäst. Hilding har tidigare varit godkänd avelshingst och har en son som också är godkänd avelshingst.

Uppdaterad: 03 OKT 2017 12:33 Skribent: Anna Ljungquist

Onsdagar 20:00-21:00 kör vi vår populära drop-in-ridning, minst 5 anmälda krävs. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på onsdag 19-20 eller torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!