Enya

e: Platon ue: Tunia

Ras: Gotlandsruss

Ägare: Melker Jacobsson

Enya har utvecklats mycket de senaste åren på Fridhems ridklubb, hon hoppar galant och gör det ryttaren ber henne om. En vacker häst som är populär bland barnen. Kan ibland vara lite busig men oftast är hon en snäll liten dam som älskar människor och har du dessutom godis, då blir hon din bästis!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:29
Skribent: Emelie Rosenlöv

Ny dag och tid för vår populära drop-in-ridning är nu onsdagar 20-21. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!