Elvis

Ras: Korsningstyp

Ägare: Fridhems Ridklubb

Skoningsryttare: Thomas Eriksson

Elvis har varit med många år i ridklubben nu, han har varit en klippa för många ryttare. Han vet exakt när han kan busa litegrann men gör det med glimten i ögat! En envis men även godhjärtad häst som är omtyckt av oss alla i klubben.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:29 Skribent: Emelie Rosenlöv

Årsmöte!
Vi hälsar alla klubbmedlemmar välkomna till Fridhems Ridklubbs årsmöte. Obligatoriskt för skoningsryttare och hästägare.
När - Söndagen den 17 februari, 16:00
Var - Odd Fellows lokal, Tingsvägen 6

Onsdagar 20:00-21:00 kör vi vår populära drop-in-ridning. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!