Våra hästar - Fridhems RK Tranås - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Våra hästar

Fridhems Ridklubbs hästar är både sådana som ägs av ridklubben och privatägda hästar. Vår lektionsverksamhet bygger på att de flesta hästar som står uppstallade i Fridhem går med på minst en lektion i veckan inom lektionsverksamheten.
Många hästar är utlånade från ägaren till Fridhem och det är de hästarna man oftast ser inom lektionsverksamheten.
Vi har mer än 20 fina hästar uppstallade och e
ftersom alla hästar går med på lektion någon dag i veckan har vi möjlighet och tillgång att ge dig en ridupplevelse som passar just dig!

Uppdaterad: 03 MAR 2017 20:47
Skribent: Anna Ljungqvist

Glad sommar!
Nu tar vi sommarledigt i Fridhem. Vecka 28-31 kommer anläggningen vara helt stängt. Vecka 32 öppnar vi igen, och vecka 34 börjar lektionsverksamheten.

Ny dag och tid för vår populära drop-in-ridning är nu onsdagar 20-21. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!