Kiosken

Vid varje tävling och evenemang på Fridhems Ridklubb är kiosken öppen och alla intäkter går oavkortat till ridklubben. För att kunna ha kiosken öppen på tävlingarna så behöver vi er hjälp!

I gruppens ansvar ligger att stå i kiosken vid ett tävlingstillfälle per år och att samtidigt skänka det som behövs till kiosken vid det tillfället. Vi i kiosksektionen planerar vad som ska säljas. På dörren till logen finns en lista anslagen på vad vi behöver. Det är bra om ni skriver dit vad ni skänker (så vi vet vad vi får in).

Vid frågor kontakta:

Lena Nygårds 0702-384565

Katinka Rosenlöw 0706-297549

Carina Markström 0730-986487

Uppdaterad: 29 JUN 2017 16:06
Skribent: Emelie Rosenlöf

Arbetsdag!
Lördag 29 september är det dags för arbetsdag i Fridhem. Alla är välkomna att hjälpa till, men obligatoriskt för skoningsryttare och hästägare. Vi hjälps åt och fixar i ordning det som behövs, och så fikar vi såklart! Skriv upp er på lapp i stallet.

Onsdag 12 september startar vi vår drop-in för höstterminen, 20:00-21:00. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!