Kiosken

Vid varje tävling och evenemang på Fridhems Ridklubb är kiosken öppen och alla intäkter går oavkortat till ridklubben. För att kunna ha kiosken öppen på tävlingarna så behöver vi er hjälp!

I gruppens ansvar ligger att stå i kiosken vid ett tävlingstillfälle per år och att samtidigt skänka det som behövs till kiosken vid det tillfället. Vi i kiosksektionen planerar vad som ska säljas. På dörren till logen finns en lista anslagen på vad vi behöver. Det är bra om ni skriver dit vad ni skänker (så vi vet vad vi får in).

Vid frågor kontakta:

Lena Nygårds 0702-384565

Katinka Rosenlöw 0706-297549

Carina Markström 0730-986487

Uppdaterad: 29 JUN 2017 16:06
Skribent: Emelie Rosenlöf

Glad sommar!
Nu tar vi sommarledigt i Fridhem. Vecka 28-31 kommer anläggningen vara helt stängt. Vecka 32 öppnar vi igen, och vecka 34 börjar lektionsverksamheten.

Ny dag och tid för vår populära drop-in-ridning är nu onsdagar 20-21. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!