Kiosksektionen

Kiosksektionen har som uppgift att samla in pengar till klubben. Detta sker bland annat genom tävlingskiosken, loppis och bytardagar.

- Vi ansvarar för att göra ett schema över vilka grupper som har ansvar för
kiosken vid tävlingarna.
- Varje lektionsgrupp har ansvar ca en gång per år, inte mer.
- Vi ansvarar för att kiosken fylls på med varor.
- Lista över vad som behöver skänkas till kiosken sätts upp på vår anslagstavla inne i stallet ca 2 veckor före varje tävling.
- Lapp delas ut i grupperna när det är dags att ansvara för kiosken. Schema finns även på hemsida och anslagstavla.

Har ni frågor eller idéer så kontakta oss!

Medlemmar:

Katinka Rosenlöw, 0140-156 15
Anna-Lena Jakobsson 0730249304
Lotta Johansson, 0733-829960
Gudrun Sundeborn
Ann-Christin Alstermark

Kioskschema HT-2016

Informationsbrev kiosk

Uppdaterad: 27 MAR 2018 20:48
Skribent: Anna Ljungqvist

Ny dag och tid för vår populära drop-in-ridning är nu onsdagar 20-21. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!