Personal/Instruktörer

RIDSKOLECHEF:

Hans Bebrell, född 1949 i Tranås. Jobbar 100%.

Hans äger gården Fridhem och har varit med från bildandet av föreningen. Han började rida vid 9 års ålder och blev i ungdomsåren utbildad ungdomsledare och har sedan dess varit engagerad på olika sätt i ridverksamheten.
Hans har gått biträdande ridinstruktörsutbildning samt privat utbildning till instruktör och är även utbildad hoppdomare.
Under många år tävlade han i de högre klasserna med sina hästar Apple Jack och Remus i både dressyr och hoppning.
Hans ansvar för ridklubbens hästar samt sköter det dagliga som mathållning, mockning, utsläpp, tävlingsverksamhet och upplägg av ridlektionerna. Han har flera lektioner i veckan.

STALLPERSONAL:

Bodee Bebrell

INSTRUKTÖRER:

Lena Larsson, född 1943. 0703734663

Lena har flera barn- och ungdomslektion i veckan samt ridlekis och knatteridningen tillsammans med Maria Jacobsson. Var med vid bildandet av föreningen och har sedan starten haft 2-3 lektioner i veckan.

Maria Brink, född 1974. 0703542837

Maria har två lektioner i veckan, samt ridlekis och knatteridningen tillsammans med Lena. Maria har haft lektioner sedan 2001 då hon flyttade hem till Tranås igen. Hon har ridit sedan 4 års ålder, och äger 3 hästar i stallet.

Cecilia Henningsson, född 1972

Cissi har hand om handikappridningen tillsammans med Britt Jöhnson och nybörjar gruppen för vuxna. Kom till Fridhems Ridklubb 2005, och har ridit sedan hon var barn. Är ägare till en häst i Fridhem.

Anneli Häll Karlsson, född 1971. 0723959581
Anneli har hand om nybörjargruppen för vuxna. Hon är också ägare till en av hästarna i Fridhem.

Uppdaterad: 18 JAN 2018 12:49
Skribent: Anna Ljungqvist

Glad sommar!
Nu tar vi sommarledigt i Fridhem. Vecka 28-31 kommer anläggningen vara helt stängt. Vecka 32 öppnar vi igen, och vecka 34 börjar lektionsverksamheten.

Ny dag och tid för vår populära drop-in-ridning är nu onsdagar 20-21. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!