Personal/Instruktörer

RIDSKOLECHEF:

Hans Bebrell, född 1949 i Tranås. Jobbar 100%.

Hans äger gården Fridhem och har varit med från bildandet av föreningen. Han började rida vid 9 års ålder och blev i ungdomsåren utbildad ungdomsledare och har sedan dess varit engagerad på olika sätt i ridverksamheten.
Hans har gått biträdande ridinstruktörsutbildning samt privat utbildning till instruktör och är även utbildad hoppdomare.
Under många år tävlade han i de högre klasserna med sina hästar Apple Jack och Remus i både dressyr och hoppning.
Hans ansvar för ridklubbens hästar samt sköter det dagliga som mathållning, mockning, utsläpp, tävlingsverksamhet och upplägg av ridlektionerna. Han har flera lektioner i veckan.

STALLPERSONAL:

Boodee Bebrell

INSTRUKTÖRER:

Lena Larsson, född 1943. 0703734663

Lena har flera barn- och ungdomslektion i veckan samt ridlekis och knatteridningen tillsammans med Maria Jacobsson. Var med vid bildandet av föreningen och har sedan starten haft 2-3 lektioner i veckan.

Maria Brink, född 1974. 0703542837

Maria har två lektioner i veckan, samt ridlekis och knatteridningen tillsammans med Lena. Maria har haft lektioner sedan 2001 då hon flyttade hem till Tranås igen. Hon har ridit sedan 4 års ålder, och äger 3 hästar i stallet.

Cecilia Henningsson, född 1972

Cissi har hand om handikappridningen tillsammans med Britt Jöhnson och nybörjar gruppen för vuxna. Kom till Fridhems Ridklubb 2005, och har ridit sedan hon var barn. Är ägare till en häst i Fridhem.

Julia Saviola, född 2002.

Julia är utbildad ungdomsledare och har hand om en av tisdagsgrupperna för barn tillsammans med Vera

Vera Hultman, född 2001.

Vera är utbildad ungdomsledare och har hand om en av tisdagsgrupperna för barn tillsammans med Julia.

Alvin Hedrén-Östh, född 2003

Uppdaterad: 18 JAN 2018 12:49 Skribent: Anna Ljungqvist

Onsdagar 20:00-21:00 kör vi vår populära drop-in-ridning. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på onsdag 19-20 eller torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!