Handikappridning

På torsdagar mellan 17:00 och 18:00 har vi handikappridning. Vi har alla hjälpmedel som behövs, i kombination med lugna snälla hästar och erfarna ledare.

Uppdaterad: 05 AUG 2014 14:42 Skribent: Anna Ljungqvist

Årsmöte!
Vi hälsar alla klubbmedlemmar välkomna till Fridhems Ridklubbs årsmöte. Obligatoriskt för skoningsryttare och hästägare.
När - Söndagen den 17 februari, 16:00
Var - Odd Fellows lokal, Tingsvägen 6

Onsdagar 20:00-21:00 kör vi vår populära drop-in-ridning. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!