Integritetspolicy
Fridhems Ridklubb Tranås är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker inom ramen för föreningens verksamhet.

Varför behandlar vi dina personuppgifter?
För att föreningen ska kunna bedriva sin verksamhet behandlas personuppgifter för olika ändamål kopplade till verksamheten.

• Hantera medlemsavgifter, tävlingsavgifter samt övriga avgifter
  • Administration av löpande föreningsaktiviteter (ex träningsverksamhet och medlemsmöten)
  • Kommunikation med medlemmar (kallelser till aktiviteter, information m.m.)
  • Ansökan om tävlingslicens, anmälan till tävling, under pågående tävling och efter tävlingstillfället vid resultatrapportering
  • Ansökan om bidrag från bland annat Riksidrottsförbundet och Tranås kommun
  • Kölista till ridskoleverksamhet
  • Publicering av material på hemsida och sociala medier

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?
Föreningen kommer att genomföra en bedömning årsvis om ändamålet med behandlingen av personuppgifterna kvarstår. Om inte ändamålen med behandlingen av personuppgifterna kvarstår kommer uppgifterna att raderas.

Vilka rättigheter har du?
Du har rätt att få utdrag ur våra register. Detta görs lättast via Min Sida på IdrottOnline, alternativt via mail till This is a mailto link
Du har rätt att få dina uppgifter korrigerade om de är felaktiga
Du kan även ha rätt att få dina uppgifter raderade, om inte andra lagkrav kräver att vi lagrar dina uppgifter

Vidare har du rätt att inge ett klagomål avseende vår behandling av personuppgifter till Datainspektionen, besök www.datainspektionen.se.

Har du frågor om vår personuppgiftsbehandling eller vill utöva dina rättigheter kontaktar du styrelsen This is a mailto link.

Uppdaterad: 08 SEP 2018 08:46 Skribent: Petter Alstermark

På lördagar klockan 16:00 välkomnar vi alla barn som är ridsugna. Drop-in, 40:- för ca 15 minuters ridning på snälla hästar med ledare. Sista gången för terminen 24/11, välkomna åter efter nyår - vi återkommer med datum!

Onsdagar 20:00-21:00 kör vi vår populära drop-in-ridning. (Möjligheten finns också i mån av plats och kunskap att rida drop-in på torsdag 19-20). Anmälan senast dagen innan. Välkommen!